..,..tAk seRUpa <<>> taPi saMa..,..


Assalammualaikum (^_@)..kepada yang tak jemuu membaca entry saya..terima kasih sangat..saya budak baru belajar kalau silap tolong tegurkan..saya insan biasa..(malu (^_*))..

you all pernah dengar tak orang sebut cuba,try,test dalam satu masa dan dengan muka bersahaja..hehehe,,apa bezanya?beza dari segi bunyi,ejaan,dan sebutan je..tapi maksudnya sama "merasa" sesuatu seperti makanan..

macam tu juga kita,setiap kita ni sebenarnya tak serupa langsung walaupun adik beradik termasuklah kembar seiras..buktinya sebab Allah jadikan setiap orang ada pusaran ibu jari yang berbeza,,rezeki yang berbeza,,mungkin yang ada seiras..dan,,seakan-akan sama je..betul tak???

ahaaa (O_0) tapi..tapi..tapi..yang samanya>>>>semua makhluk dan segala di bumi ini,,.,,pada setiap yang bernyawa  penghujungnya adalah kematian..itu pasti..bersama-sama dihidupkan semula,dihisab di padang mahsyar juga itu janji..janji ILAHI..

jadi jangan kita bina tembok perbezaan sedangkan pada pandangan Allah kita ini sama saja,,wassalam (*,*)
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

Catat Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

Terbaru Lebih lama