::Tadah tangan..mendongak ke langiT::

Bissmillahirrahmanirrahim
Assalammualaikum..

♡♡SALAM MAAL HIJRAH 1436H♡♡
"PERPADUAN NADI TRANSFORMASI NEGARA"

Setiap detik waktu yang berlaku itu adakalanya mengajar kita..kadangkala memenjara kita dan tidak kurang memotivasikan kita..suratan takdir telah berketetapan..dayanya kita sekadar berusaha,,berdoa juga bertawakkal..selebihnya redha..

Selagi mana kita ini hamba..ingat!! Kita hamba bukannya hamba abdi yang perlu di merdahekakan..sebaliknya penghuni muka bumi Allah yang dicipta daripada sebaik baik kejadian..bersyukurlah..alhamdulillah..tidak berupaya untuk kita lakukan sesuatu tanpa izinNya..maka sedar dirilah..daripada situ kita akan lebih istiqhomah dalam berbuat kebaikkan..insyaAllah..


PC dengan rasa rendah hati..mohon ampun dan maaf lantaran acap kali barangkali menyakiti..mengkhianati..memerli dan yang pasti typo nya berkali kali..pada setiap entry yang dikongsi..moga kita terus perbaiki diri..amin..

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

8 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

 1. masa yg kadang2 mengurung kita..
  :'(

  BalasPadam
 2. berhijrah kpd kebaikan itu dituntut..moga segala yg diimpikan menjadi kenyataan utk azam tahun baru ini..salam maal hijrah PC

  BalasPadam
 3. amin. semoga kita semua istiqomah.

  BalasPadam
 4. @Gee Lion
  masa bila dimanfaatkan seakan pantas berlalu..

  BalasPadam
 5. Alhamdulillah. Salam Maal Hijrah ;)

  BalasPadam
Terbaru Lebih lama