♡♡beralih arah♡♡

Bissmillahirrahmanirahim 
hye semua

Warga Wilayah Persekutuan bercuti hari ini..maklumlah sambutan hari wilayah jatuh pada hari ahadkan..maka forward la ke hari isnin..continue esok gara gara sambutan thaipusam..hamboiii..senyum meleret nampak..siapa yang tidak suka bercuti..ye dak..beristirehat..santai santai..topup masa bersama family tersayang..cuti pun nikmat..syukur alhamdulillah..

Lumrah putaran alam..hujan panas bersilih ganti..alhamdulillah..Malaysia tempat tumpah darah kita..dan ajal..itu rahsia Allah..sebagai hamba..kita buatlah apa yang di suruh..tinggal apa yang dilarang olehNYA..yakin boleh..boleh buat ye..bukan boleh blah..harap maklum..

Pejam celik..celik pejam,,kelip kelip..sudah berada di bulan februari kita..azam baru yang masih hijau jangan biarkan melayu..ubah mana yang perlu..perbaiki mana yang patut dan kekalkan apa sewajarnya..tidak mancung hidung tu tak apa..syukurlah ada hidung..tak mungil bibir tu pun ok..syukurlah ada bibir..hihi..biarlah pau berasa bangga kerana pipi kita disamakan dengan gebunya dia..kihkihkih..

Sedari kecil..PC suka milo..biar pun mama bebel..tidak berkesan..kalis dik..kalis..sampai satu ketika..mama dan babah suruh tido je dengan milo..gantung tin milo kat leher..nampak tak PC degil..kahkahkah..mau mereka tak meroyan..rambut PC pun kadang ada serbuk milo..hebat you..biar milo jangan kutu..oppsss..sayangnya pada milo sampai sekarang cuma bezanya..
dahulu..milo + gula @ susu manis..tapi kini PC ubah sedikit ..milo + stevia..Stevia bukan ubat..ianya tiada kuasa penyembuh pun..namun andai ada perubahan pada diri atau kesihatan pada masa mendatang yakinlah semunya kerana dan dengan izin Allah SWT. .


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

2 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Terbaru Lebih lama