Macam mana ye..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



Alhamdulillah dah cantik sangat hasil air tangan adik ecah
Bila PC buka blog di notebook akan ada ruang kosong pada belah kanan..baik di header juga di footer..begitu juga bila menggunakan note..bila menggunakan laptop..semua ok saja...

Sekiranya sahabat boleh membantu...ucapan terima kasih PC dulukan..
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

4 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

  1. KG tak terer bab ni..cer tanya ecah

    BalasPadam
  2. cantik dah PC, tak dapat kak ana membantu mungkin dari segi codingnya kut :)

    BalasPadam
  3. lawa dah PC , ecah buat memang tiptop hehe

    BalasPadam
  4. diana pun tak tau sangat bab edit2 bloh ni...guna kepakaran yang pakar jak..hihi..

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama