Walaupun sedikit..alhamdulillah..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Walaupun sedikit..alhamdulillah

Enam iklan berstatus On Going di CPUV Nuffnang.
Syukur alhamdulillah..moga hari hari mendatang lebih murah rezeki PC dan sahabat sahabat yang lain juga..amin..
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

18 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

  1. nice. sy dah lama x aktif berblogging. nuffnang sy dah macam dalam status koma dah. ehehehe. tu nk kena blogwalking balik ni

    BalasPadam
  2. tahniah sis...semoga terus berjaya....nuffnang saya pon susah naik :(

    BalasPadam
  3. http://madey09.blogspot.my/
    done follow anda ya..tq

    BalasPadam
  4. Tahniah PC- meriah jugak ni-org rajin mmg murah rezeki- Amin :)

    BalasPadam
  5. InsyaAllah..sikit2 lama2 jadi bukit..hee

    BalasPadam
  6. saya puj ada lime ke..enam hehehe. alhamdulillah :D

    BalasPadam
  7. wahh alhamdulillah saya masih belum ada status yang tu hehe

    jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

    BalasPadam
  8. @Mialia Amelia
    akak pun tak berapa aktif sangat..ada kelapangan in sya Allah ziarah kawan kawan..tinggal jejak sikit..terkadang sepi juga..tak apa..berkat aktif semula nanti mesti nuffnang bagi ganjaran..amin..

    BalasPadam
  9. @Aisyhah Nyais
    terima kasih ecah..ecah lagi hebat dari akak la..saja la tu..

    BalasPadam
  10. @Etuza Etuza
    PC dah follow etuza juga ye..salam ukhuwah etuza..

    BalasPadam
  11. @Syahidah Fadilah
    terima kasih adik..semua dengan izin Allah..adik pun hebat juga la..terima kasih klik klik ye...

    BalasPadam
  12. @Rusmeyati Nordin
    Allahu..alhamdulillah..rezeki pinjaman ni..Rus pun tak kurang hebat jugakan..kita sama sama usaha ok..amin..

    BalasPadam
  13. @Izzati Suhaide
    amin..nuffnang ni mengajar kita erti usaha dan sabar..

    BalasPadam
  14. @sayidah napisah
    alhamdulillah..kan..pun ok rezeki juga..adik hebat daripada akak..akak masih merangkak la dik..

    BalasPadam
  15. @theyanaonly
    jangan risau..in sya Allah tak lama lagi mesti ada iklan yang on going melekat tu..amin...

    BalasPadam
  16. Tahniah, didoakan semoga bertambah dan dimurahkan rezeki. Amin.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama