Meadow Gold-The Indulgence Collection

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

image
Google image

Tengah duduk santai..tiba tiba teringat dia ni..selalu tengok sahaja awak berlegar legar kalau tidak di blog sendiri..dia berlegar legar di blog kawan kawan..nampak..klik..klik..klik..ini bukan tulang rusuk kiri bergegar..tapi tekak macam ada sepasang  rama rama yang super cute sedang menari nari chacha..*ngences PC*..awak tunggu..tunggu..hehe..wahai en nuffnang bertambah lagi wishlist PC la..*sobs..sobs..sobs bawah meja makan..nak nangis bawah kerusi tak muat dik*

Meadow Gold-The Indulgence Collection ada 4 perisa ya..
1)Flavour red velvet
2))Flavour Caramel
3)Flavour Chocolate
4)Flavour Macadamia

Belum dapat rasa..tak sempat cair dimulut dan tekak tengok tenung dah cair di mata..di hati..kihkihkih..



PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

4 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. alahaiii.. tengok gambar pun dah terliur.. haahaaa T_T

    BalasPadam
  2. Jom kita makan Meadow Gold ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zumal kalau dah makan review tau..hikhik.. :)

      Padam
Terbaru Lebih lama