Header Ads

Bernafas Ketika Minum..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Daripada Anas RA, 
“Bahawa Rasulullah SAW bernafas tiga kali ketika minum”. (Sekali meneguk sekali bernafas di luar bekas minuman)


Bissmillah
Cuba kita amalkan.

Selamat malam indah ukhuwah ^^,

Image
Google image 
logoblog

10 ulasan:

  1. dulu, selalu tiru iklan pepsi ke coke kat tv, yg pas minum..ada bunyi ""aahhh"" konon puas sgtlah tu. Rupanya baru tau itu perbuatan yang tak baik ;(

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihi..ala tak tahu tak apa..dah lepaskan ok..tapikan macam puaskan minum lepas tu buat bunyi...aaaaaah...sambil jilat bibir..maklumlah ada misai air atas bibir..huhu...

      Padam
  2. asalam PC wah templet baru ke header baru..nampak ringan..pandai ya buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikummussalam cikgu..aah tadi PC singgah blog blogger HH..niatnya nak cari ilmu SEO..lepas tu ada jumpa HH share template mesra SEO free..tu yang cuba..tapi kena ubah juga ikut citarasa sendiri dan gabung kod html mana yang sesuai..

      Padam
  3. in shaa Allah jom kita amalkan amalan sunnah baginda saw .

    BalasPadam
  4. InsyaAllah..jom sama2 amalkan sunnah Rasulullah

    BalasPadam
  5. salam haah, mak selalu tegur kalau terbernafas, maklum dahaga bebenor , hehehe

    BalasPadam
  6. terima kasih atas perkongsian boleh cuba amalkan

    BalasPadam

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..