Bukan Sekadar 5 Kali Sehari

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

BUKAN SEKADAR 5 KALI SEHARI || Rukun Islam kedua..solat 5 waktu sehari semalam..WAJIB..nak lagi comel..nak topup pahala..sila usahakan untuk laksanakan yang sunnat sunnat juga..kalau rasa berat...buatl sikit sikit..perlahan lahan..in sya Allah boleh..besar peranan berwhudhuk itu...membersihkan anggota tertentu..tujuannya juga adalah untuk menggugurkan dosa dosa kecil daripada anggota tersebut..selain menjadi moisturizer dan foundation terbaik untuk wajah kita secara tersirat..

Daripada Abu Hurairah RA lagi katanya, aku telah mendengar orang yang paling aku sayangi (kekasihku) Rasulullah SAW bersabda, Perhiasan orang yang beriman (pada hari kiamat) akan sampai ke tempat sampainya air wudhu’ (pada tangan dan kakinya)(Hadith Riwayat Muslim )

Tidak menjadi kesalahan andai kaum wanita hendak mengenakan solekkan pada wajah..asal bersederhana,,produk yang digunakan halal dan suci serta tidak menghalang daripada air whudhuk daripada terkena kulit.. 

Image
Google image 
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

5 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

Terbaru Lebih lama