Hadiah VS Doa..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Image result for du'a
Google Image

HADIAH vs DU'A || Hadiah?? siapa yang tidak suka hadiah..betul tak??tapi awas tiada hadiah tanpa sebab atau niat..lazimnya begitulah..tapi tidak mustahil hadiah disertai erti sebenar keikhlasan..lillahitaala..ada..memang ada..putihnya hati..moga kita juga begitu..ada hadiah dijadikan salam perkenalan..ada juga hadiah sebagai tanda penghargaan..yang penting nawaitu..ya manusia tidak tahu..tapi Allah sentiasa melihat..

Hadiah Atau Du'a..mana pilihan kalian..HADIAH??..atau...DU'A??..tidak pun kedua-duanya..PC??..sesekali pasti terasa seronok yang berlainan bila dapat hadiah..rasa sangat dihargai..sangat teruja..alhamdulillah..rezeki tu..andai disuruh buat pilihan antaranya..PC pilih du'a yang berpanjagan dan berterusan..pada hadiah tidak semestinya disertai du'a namun du'a itu sendiri adalah hadiah..lagi nikmat hadiah diiringi du'a kan..kan..subhanAllah..du'a itu adalah senjata..sangat bermakna..sangat besar ertinya..

Image result for present
Google imagePeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

9 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

 1. betul. doa itu juga sebuah hadiah. :)

  BalasPadam
  Balasan
  1. bagi kak PC hadiah yang teramat berharga dan bermakna...

   Padam
 2. Dua2 hadiah pun best. Tapi kalau suruh pilih rela pilih dihadiahi doa yang berterusan..^^

  BalasPadam
 3. Hadiah knikmatannya drasa pada zahir, namun doa knkmatannya pada zhir dan batin..

  BalasPadam
 4. doakan saudara yang lain tanpa pengetahuan saudaranya itu

  BalasPadam
 5. Biarlah beriringan pc..tak de hadiah..bermakna bukan rezeki kita..apa yang penting..nawaitu kita

  BalasPadam
Terbaru Lebih lama