Usah Dilongkangkan Mulut Yang Comel

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image

USAH DILONGKANGKAN MULUT YANG COMEL || Sebut perkataan dan bercakaplah perkara yang baik-baik kerana ianya menjadi du'a yang indah-indah..
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

10 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

  1. Insha Allah... Terima kasih atas peringatan...

    BalasPadam
  2. lebih baik diam kalo kata2 kita tu buat orang sakit hati kan :)

    BalasPadam
  3. Betul. Certain orang taktahu beza bila masa nak kena diam, bila masa sepatutnya bercakap. Fed up je tauuu huhuuuu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diamnya tido kot...itu pun kalau tak mengigau...tapi kalau boleh sesuaikan dengan keadaan..

      Padam
  4. kdang2 kita cakap berniat baik, tapi orang salah anggap pula ;(

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu pun masalah juga..sebab kadang manusia cepat menghukum.. ;((

      Padam
  5. suka bca ayat usah dilongkangkan mulut yang comel...lawak tp maknanya deep...

    BalasPadam
  6. mulut yg comel ...bahasa pun kenalah comel

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama