Ssyuh....ssyuh...Menjauhlah..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SSYUHHH..SSYUHH..MENJAUHLAH ||Ini bukan halau ayam..atau lalat ya..tapi halau sikap yang buat kecomelan kita hilang 80%..dan potensi ke neraka 90%..adoiiii la..hurmmm..punca??
Daripada Harithah bin Wahab RA katanya, aku mendengar Rasulullah SAW bersabda, Mahukah aku memberitahu kepada kamu siapakah ahli-ahli neraka?  mereka itu ialah orang-orang yang keras kepala, sombong, suka mengumpul harta tetapi tidak suka membelanjakan untuk kebaikan.
(Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim)



PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

9 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    BalasPadam
  2. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    BalasPadam
  3. kdg2 kita pun lupa kan bila duit dah banyak..insya'Allah dijauhkan :)

    BalasPadam
  4. insya Allah, minta di jauhkan segala yang negative tu

    BalasPadam
  5. Jom sama2 syuh syuh kan sifat2 tersebut..

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama