Perlukan Cabaran

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PERLUKAN CABARAN || Kalau ditanya pasti dan yakin semuanya mengharapkan kesenangan dan kemudahan sahaja..ibarat sebut sahaja semua terhidang depan mata...boleh berlaku tapi tunggu...usaha lebih sikit di dunia...in sya Allah dengan rahmat Allah dapatlah layanan sebegitu oleh bidadari syurga..kekal abadi selama-lamanya..tapi di syurga Allah la..

Perlukan Cabaran

Sedikit cabaran itu perlu sebagai perangsang untuk kita gigih berusaha dan pantas bergerak serta bertindak..berbanding memperoleh sesuatu dengan mudah sangat berbeza melalui satu kepahitan terlebih dahulu untuk kita perolehi sesuatu itu sangat ketara nikmatnya..sangat berbeza juga cara kita menghargainya..bagaimana pun lain orang lain lain cara pengemudiannya..

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah 

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

2 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Cabaran lah yang menjadikan kita kuat untuk terus hidup..alhamdulillah..:)

    BalasPadam
  2. Semoga dengan cabaran yg mendatang mendekatkan diri kita semua utk menjadi lebih baik kepadaNYA... aamiin ya Rabbalalaamiin.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama