Hakikat Pahit

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

HAKIKAT PAHIT || Kalau diberi pilihan antara cepat dan lambat...pastinya kita memilih kecepatan...kepantasan..betul tak..siapa yang suka lambat..jadi tidak hairanlah kalau ada yang boleh hilang sabar bila terperangkap dalam kesesakkan lalu lintas..itu salah satu contoh..begitu juga dalam urusan lain yang melibatkan menunggu ni..tak gitu...kecuali kelewatan itu disebabkan sesuatu perkara yang tidak dapat dielakkan..

Image
Google Image Iluvislam Quote 

Sememangnya sangat berharga..masa yang Allah pinjamkan kepada kita sangat berharga..sebahagiannya kita gunakan untuk mencari rezeki..sebahagian lainnya moga kita isi untuk DIA..jangan kita bersikap kejam pada PEMBERI waktu..namun dalam pada kita sentiasa mengharapkan doa doa kita segera dimakbulkan DIA..jangan kita tinggalkan syarat yang mesti kita tunaikan..tepati waktu...jaga waktunya setiap ketika..in sya Allah..

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah 
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

1 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. assalamualaikum kak PC :)

    kak PC di-tag oleh siqah ye.. hehe :D

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama