Penghulu Di Bulan Syawal

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PENGHULU DI BULAN SYAWAL || Sebelum ini penghulu berkongsi keberkatan dan kemuliaan dengan Ramadhan..haa kali ini penghulu meriah dibulan bermaaf-maafan sesama insan..bukan bermakna hari lain tidak boleh bermaafan namun di bulan Syawal ini ianya lebih fokus dan khusus..alhamdulillah,,ha tadi pergi solat Jumaat ke tidak?..

Jumaat pertama di bulan Syawal 1437H..kalau sebelum ini lipat gandakan amalan dengan cara bersedekah tapi kali ini..beribadah..bersedekah dan saling bermaaf-maafan sesama kita..di rumah Allah saling menghalalkan..subhan Allah..

Di rumah Allah inilah kita berpeluang untuk meluaskan silaturahim..yang jauh menjadi dekat..yang dekat bertambah erat..yang erat kita terus mesra-mesrakan..in sya Allah moga hidup sentiasa diberkati ilahi..ameen.

#mencari redha Allah
*terima kasih ukhuwah

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

1 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Assalamualaikum kak PC, selamat hari raya Aidilfitri saya ucapkan pada akak sekeluarga..maaf zahir dan batin dihulurkan walaupun kita blum penah bersua wajah.. :)

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama