Suntik Sentiasa Vaksin Ini

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖


SUNTIK SENTIASA VAKSIN INI || Hebat bila kita mampu tersenyum dikala berhati walang(sedih)...hebat bila kita mampu menahan sabar ketika sedang benar-benar marah..hebat kita bila mampu bersedekah ketika tidak punya apa-apa..hebat kita bila redha pada setiap ujian yang datang..subhan Allah..

Suntik sentiasa vaksin ini
Google Qoutes

Subhan Allah..sebut soal muda berebut orang nak tahu apa petuanya..hihi..semua orang mahu kelihatan muda remaja sentiasa..betul tak?habis tu siapa yang nak tua...bila nak tuanya..bukankah tua itu fasa perubahan yang sememangnya setiap kita harus lalui..malahan makhluk di muka bumi Allah ini akan lalui fasa penuaan..orang yang nama Muda pun akan tua...dengan syarat Allah lanjutkan usia kita..merasalah menjadi tua..

Eh mana ada salah...tidak salah kalau kita berusaha untuk menjadi muda..sihat..cergas bertenaga seperti zaman belia remaja..namun jangan disalahgunakan niat dan usaha itu ke arah yang tidak sewajarnya..kalau kita makan ubat atau mengamalkan aktiviti sihat untuk lebih sihat dan lebih kelihatan muda..niatkan agar mudah untuk beribadah..kalau kita berusaha bersungguh untuk turunkan berat badan..niatkan untuk lebih senang tunaikan solat dan sebagainya..in sya Allah kurus,,sihat dan kelihatan mud itu lebih diberkati..ameen.

#mencari redha Allah
*terima kasih ukhuwah

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

2 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Amin. Semoga apa yang kita buat, semuanya diberkati Allah. Nak juga kekal muda.. Hehe..

    BalasPadam
  2. Tak salah nak cantik sihat dan muda.. asalkan guna jena pada tempatnya.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama