Tamat Tempoh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

TAMAT TEMPOH || Diam tak diam dah hari Sabtu..alhamdulillah..masih dalam suasana raya lagi..malahan masih lagi kedengran bunyi mercun di sana sini..aktiviti marhaban juga masih berlangsung disesetengah tempat..

Namun ada sesetengan daripada kita telah beransur pulang ke kediaman masing-masing kerana sesi persekolahan bakal bermula seperti biasa..iaitu mulanya sesi persekolahan pada hari esok 10hb Julai bagi tiga buah negeri iaitu Kelantan,Terengganu dan Kedah..manakala Johor diberi cuti peristiwa pada 10hb..kemudian di susuli oleh negeri lain yang akan memulakan sesi persekolahan pada hari Isnin 11hb Julai..

Tamat tempoh..suatu yang bermula pasti akan berakhir..ibu bapa juga akan kembali bertugas seperti sediakala terutama bagi yang telah lebih awal mengambil cuti pulang ke kampung..biarpun suasana raya masih menbal..moga fokus terhadap tugas diambil ringan..ameen.

#mencari redha Allah
*terima kasih ukhuwah

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

1 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. hihi. saye kerja shift. raya ketiga start keje dah. raya kelima baru off day balik :)

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama