Biar Nampak Cerdik Sikit

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum wbt

BIAR NAMPAK CERDIK SIKIT | Bagi PC melakukan kesilapan itu bukan hal asing kita sebagai manusia.Bukan bererti dibolehkan dengan sengaja atau digalakkan juga.Tidaklah begitu.Tetapi adalah satu yang bukan asing manusia sentiasa rapuh untuk tersilap tingkah atau lisan juga.

Related image

Biar nampak cerdik sikit.Bagaimanakah?..Jangan diulang kesilapan yang sama banyak kali.

#sama-sama mencari redha Allah SWT


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

9 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

 1. Betul tu pc. Jgn ulang kesilapan sama sebab akan menampakkan kedangkalan kita. Ulang utk belajar tak mengapa.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Sekali,dua kali,tiga kali mungkin boleh dimaaf atau berlebih kurang tapi kalau berterusan....seolah-olah tidak belajar sesuatu...kerana Allah beri akal...moga PC juga tidak ulang kesilapan sama banyak kali..

   Padam
 2. Terimakasih infonya semoga sukses terus gan...
  http://bit.ly/2Jkg3oI

  BalasPadam
 3. Yup.. Betul tu. Sekiranya kesilapan tu tidak disengajakan, berhati hati la dimasa akan datang..

  BalasPadam
 4. Betul tu kak PC, samalah husniey tak kisah kalau orang tu buat salah kalau pun ada salah faham rela untuk mengalah dan berbaik. Buat salah itu normal, sebab kita manusia biasa tapi janganlah diulangi lagi.. Ia soal kepercayaan

  BalasPadam
  Balasan
  1. Setuju..kak PC pun macam tu...normal manusia buat silap...sengajakah..tak sengajakah...tapi kalau ulang kesilapan yang sama....buat kita lebih tawar hati.

   Padam
Terbaru Lebih lama