Header Ads

Besar Pengaruh Positif

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum wbt

BESAR PENGARUH POSITIF

Ke mana sahaja kita pergi,kaki melangkah bawalah sesuatu yang positif.Positif yang untungnya bukan untuk kita sendiri tapi boleh dinikmati orang lain juga yang melihat,mendengar dan ambil tahu.

Besar Pengaruh Positif
Besar Pengaruh Positif 

Tidakkan rugi
InshaAllah

Sekian.


9 comments:

  1. Sangat besar pengaruh positif tu, hinggakan sekarang ni pun sentiasa kena positif.. kalau tak memang down gilee laaa nak teruskan hidupkan PC..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul Sis. Sekarang ni mental dan emosi yang memang betul-betul Allah uji.

      Delete
  2. kecuali +ve penyakit je kita mintak dijauhkan hehe

    ReplyDelete
  3. sentiasa berfikiran positive utk apa jua yg kita lakukan supaya aura negative jauh dr sesuatu yg tk elok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepat. Setuju. Moga hati dan fikiran kita terus sentiasa positif. Aamiin.

      Delete
  4. we need positive vibes around us :)

    ReplyDelete
  5. Semoga sentiasa kekal positif untuk hidup yang lebih sihat. InshaAllah :)

    ReplyDelete
  6. Kak Sue selalu latih diri supaya positif selalu walaupun kadang terbabas juga..

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..