Moga Yang Terang Dan Putih Kita Dapat

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum wbt

MOGA YANG TERANG DAN PUTIH KITA DAPAT.Syukur,bersua lagi kita dengan penghulu segala hari.Jumaat indah dan berkat untuk kita semua harapnya.Aamiin.Selawat dan salam untuk mu Ya Rasulullah.

Luas bumi Allah ini yang diciptakan untuk kita dan sekalian makhluk.Di langit.Di bumi.Kalau di langit betapa banyaknya cakerawala yang telah Allah SWT cipta pun begitu di bumi mewah dengan pelbagai jenis makhluk dan hidupan-hidupan lainnya juga.MasyaAllah.Seluruh alam ini mewah dan melimpah dengan kehidupan dan nikmat-nikmat baik terlihat atau sebaliknya,tidak terlihat.

Moga Yang Terang Dan Putih Kita Dapat
Moga Yang Terang Dan Putih Kita Dapat
Banyak yang boleh,telah dan sedang kita nikmati.Apa yang ada pada setiap inci tubuh kita juga nikmat.Boleh bergerak,berfikir,bernafas itu antara sekelumit nikmat daripada banyak nikmat lainnya yang kita miliki dan dipinjamkan olehNYA juga.Hujung usia yang berbaki tidak kita ketahui berapa angkanya.Tentutnya kita mengharapkan khusnulkhatimah pada hujung kehidupan sebelum memulakan satu kehidupan baharukan,justeru itu moga yang terang dan putih kita dapat lihat sedar awak malaikan menampakkan wujudnya dia kepada kita nanti.Aamiin.Aamiin.Aamiin.

Sekian.

PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

6 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. dunia kita, akhirat lagi la kita nak! semoga kita akn bahagia d alam sana...Aamiin....

    BalasPadam
  2. Aaminn... bersyukur setiap hari atas nikmat yang Allah berikan dan berdoa mengharapkan pengakhiran yang baik.

    BalasPadam
  3. Aamiin.. semoga kita selalu bersyukur atas nikmatNya..

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama