Header Ads

SUKA MAKAN KEROPOK LEKOR

SUKA MAKAN KEROPOK LEKOR | بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Assalammualaikum wbt. Banyak makanan yang PC dan suami suka. Bila suka maka kerap jugalah beli dan mana boleh masak atau buat sendiri maka buat sendirilah. kami suka makan keropok lekor. Sebenarnya nak cari keropok losong. Tapi tak ada, tak apalah. Rezekinya keropok lekor kita makan jelah. Alhamdulillah.

SUKA MAKAN KEROPOK LEKOR

Sedap. Lembut dan rangup. Untuk minum petang. Santai-santai. Sambil makan sambil sembang dengan en suami. Dah selesai makan. Dah habis sepinggan, baru ingat nak ambil gambar keropok lekor yang dah siap digoreng. Hurmmm. Semua dah selamat masuk perut. Alhamdulillah.

Mencabar nak cari keropok lekor yang tetap lembut walau dah sejuk. Biasanya kalau dah sejuk keras dan liat macam gigit tiub tayar basikal bak kata abah (bapa mertua PC). Huhuhu.

Sekian
Tinta Perdu Cinta ❤
SUKA MAKAN KEROPOK LEKOR




logoblog

11 ulasan:

  1. Uncle pun beli brand ni...

    Memang lembut

    BalasPadam
  2. Saya suka kalau kopok lekor jenis frozen tu, dalam ada 1 KG, dah siap potong...
    Itu lembut, walaupun dah sejuk..Huhu~

    BalasPadam
  3. wah menariknya... lum jumpa lg kt tempat akak ni

    BalasPadam
  4. betul PC..ade yg jenis lembut tu..dah sejuk pn lembut saja..

    BalasPadam
  5. sejenis shida juga PC..dah masuk perut baru teringat nak bergambo hahahaa ^_^

    BalasPadam
  6. saya memang suka keropok lekor... rebus pastu makan panas panas pun sodappp

    BalasPadam
  7. lega dekat taman umah saya ni ada kedai frozen tu jual keropok lekor sedap sangat..

    BalasPadam
  8. Suka kopok lekor jenis nipis2 tu..

    BalasPadam
  9. SEDAP KOPOK LEKO LEMBUT N XPAYAH GORENG

    BalasPadam
  10. Mudah sekarang nak makan keropok lekor. Dah banyak dijual dalam pek macam ni.

    BalasPadam

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..