BUAH KEDONDONG BUAT AIR LIUR MELELEH

BUAH KEDONDONG BUAT AIR LIUR MELELEH | Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih. Assalammualaikum wbt. Sekali buat-buat tak nampak, dua kali malas nak pandang,eh akhirnya tak boleh tahan. Walaupun mulut tengah sakit ada ulser. Memang ubat dia la. Sekali gigit. Sekali meraung sakit kepedihan. Ni kat rumah mertua. Pulaknya ngam-ngam depan anjung rumah dapur. Laluan nak bangsal tempat jemur kain baju juga. Aduh.

BUAH KEDONDONG BUAT AIR LIUR MELELEH

Alhamdulillah buahnya tak putus, sentiasa ada kecuali diserang dengan monyet. Kalau saudara mara datang biasa dia orang makan dengan garam tak pun makan dengan asam boi. Mertua PC rajin juga buat jeruk ke halwa yang direndam dengan air gula tu. Bahaya bila dah mula makan. 

Memang, buah kedondong ni buat air liur meleleh. kalau PC rajin buat jus. Fuh.

Tinta Perdu Cinta ❤
BUAH KEDONDONG BUAT AIR LIUR MELELEH




PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

3 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

  1. uishh kalau akak, memang buat jus letak asam boi dan paling suka kalau ada stok kerisek memang sah buat pajeri.

    BalasPadam
  2. kat umah sis ada juga ni haaa sepokok. buah tak benti2. ada sis up dalam artikel di blog. anak2 makan mcm gigit epal sdgkan sis x leh nk tahan masam hahaha

    BalasPadam
  3. Buat jus air ni sesuai untuk bulan puasa ni...

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama