::luar biasa::

Bismillahirrahmanirrahim..

Ihsan Google

Doa PC agar semua sahabat sihat sentiasa..peroleh apa yang dihajati..tatkala dugaan menyapa..bersabarlah..tanpa jemu menadah tangan mohon agar sentiasa diberi keteguhan iman..syukur atas setiap nikmat..alhamdulillah..

Aneh,,pelik,,lain daripada yang lain..seangkatan la tu..terjadi bila mana dia,,kita atau mereka sahaja yang melakukan..yang menampakkan perbezaan..dan..dan itulah yang bakal menjadi perhatian..betul??haruslah..jadi ikutan..boleh jadi demam..maka tercetusnya fenomena..baik dan positiv tingkahnya..memberatlah timbangan kanannya..andai sebaliknya..bersiap sedialah..tapi pintu taubat sentiasa terbuka luas..

Bagi mencari satu penyelesaian..idea yang kreatif menjadi salah satu tunjangnya..umpama berfikir di luar kotak..seakan mustahil namun dengan izin Allah ia boleh berlaku..langit yang tidak bertiang..salah satu tanda kekuasaan Pencipta..tiada dakwa dakwi..full stop..ok..insan yang luar biasa,akan sentiasa sedaya upaya berusaha menjadi semakin baik setiap hari..bukan menambah ketebalan blusher nya semata..atau riuh nak cari arang memutihkan gigi..hihi..adoi..kan simple itu nice..tersenyum redha tatkala duka,,manis bicara bila mana jiwa sedang marah membara..luar biasa..PC???banyak tewas daripada berjayanya..jom kita belajar..ayuh kita bertatih tatih..

Assalammualaikum 
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

3 Ulasan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

  1. Jom kita membaiki diri ye cik Jua a.k.a PC.. Heee ^_^

    BalasPadam
  2. Betul kita kena sentiasa terus belajar. Jgn belajar yg tak senonoh pulak..

    BalasPadam
  3. Sentiasa berusaha pasti akan mendapat kejayaan. Semoga mendapat kejayaan di dunia juga di akhirat.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama