KEMARUK MINUM TEH WANGI ROS CAP KIPAS

KEMARUK MINUM TEH WANGI ROS CAP KIPAS | Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Assalammualaikum semua. Hihi. PUNCANYA PERGI BERAYA. ALAH RAYA TAHUN NI LAAA. AIDILFITRI tau. Datang rumah sedara tu dia hidangkan air teh o. Pulak masa tu hujan. Teh o berasap. Fuhhh. Tunggu juga kot ada jin nak keluar.. dah stand by juga tiga permintaan. Hahaha. Gurau la. 

Bau harum lain macam. Adoi. Jakunnya aku. Tanyalah guna teh apa ni. Rupa-rupanya teh cap kipas. Teh wangi ros. Terus cakap dengan en suami, nanti nak belilah. Rasa ok pulak pada tekak. Rasa sedaplah. En suami pun kata sedap. Lagi sedap kalau buat kurang manis. Cuma tulah, teh serbuk ni tak dalam uncang. Eh sebelum lebih jauh.. INI BUKAN REVIEW BERBAYAR YA. 

Kalau dah rezeki tak salah alamat. Balik rumah babah, buka almari stok barang kering.. ehhh ada lah sekotak. Alhamdulillah. Rupa-rupanya babah cakap sesekali mama nak minum teh cap kipas ni. Cuma biasanya bila pc balik kampung cuma buat air teh guna teh uncang. Mesti masa tu mood mama tak ada nak minum teh harum ni. Jujur. Terus menitis air mata PC. Maaaaa.. rindu. Sangat-sangat. 

Sampailah sekarang. Mama dah berbeza alam dengan kami setahun tujuh bulan. Raya tahun ni baharu kami mula minum teh harum ni. Raya bulan lima kan tahun ni.. dah tujuh bulan la rupanya KEMARUK MINUM TEH WANGI ROS CAP KIPAS. Masa. Alhamdulillah. Fuh tujuh bulan tu diam tak diam. Patutlah bak kata babah, "dah boleh jadi duta teh wangi ros cap kipas ni"... siapa tahukan. Ha, rezeki kalau Allah nak beri.. zassss. Aamiin.

Mungkin ada yang tak suka sebab wanginya. Kalau orang yang tak kisah, insya Allah akan okey sahaja. Alhamdulillah kami okey. Cuma bila nak buat air.. buat manisnya sedang-sedang sahaja ya. Rasa wangi tu bila gabung dengan rasa manis sangat rasa tak tertelan kalau PC la. Manis yang ringan atau tipis je dah okey. Ngam. Tapi kalau buat teh susu memang sedap. 

NOTA PC  : sampai bosan


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

11 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Had a pipe burst during the winter freeze. Called this plumber, and they arrived promptly. Efficient repair, and they even gave tips on preventing future issues. Great service!

    BalasPadam
  2. pernah minum teh wangi tp lupa cap apa...aroma teh tu buat plak teh tarik mmg ummmpppp

    BalasPadam
  3. serbuk teh nostalgia ni PC..zaman sy kecik2 dulu kalau balik kampung mesti nenek hidang teh ni,skrg ni macam tak terpandang pula ada jual lagi di pasaraya ye

    BalasPadam
  4. Absolutely loved the Desert Safari in Dubai! The adrenaline rush from dune bashing combined with the serene beauty of the desert made it an unforgettable adventure.

    BalasPadam
  5. Highly recommend elizavecca cer-100 to anyone looking to revive their hair. It's pure magic in a bottle

    BalasPadam
  6. kerala lottery result chart has brought forth jubilation and awe as luck smiled upon a fortunate individual holding the winning ticket with the number

    BalasPadam
  7. elizavecca cer-100 a must-try for those seeking to revive their locks with a potent, protein-rich formula

    BalasPadam
  8. Enjoy a one-of-a-kind shopping experience as we offer amazing savings on a variety of products, including electronics, clothing, home goods, and kitchen necessities. With premium goods at unbelievable pricing, our ramadan sale is about more than simply helping you save money—it's about enhancing your Ramadan experiences.

    BalasPadam
  9. Beyond the products themselves, best korean skin care products is often praised for its elegance and simplicity, which reflects the brand's philosophy of blending the old with the new.

    BalasPadam
  10. Blue Ivy Carter, daughter of power couple Beyoncé and Jay-Z, is already making waves in the entertainment world. With her impressive lineage and budding talents, it's no surprise that her net worth continues to soar. According to Celebnetworth, Blue Ivy Carter net worth is a staggering $720 million, solidifying her as one of the wealthiest young stars in the industry. Her potential for future success is undeniable, hinting at a legacy that will undoubtedly leave a mark in the music and business realms.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama