Header Ads

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 





Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.





Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.



nak join giveaway ini, sila klik pada banner..



logoblog

18 ulasan:

  1. mia nak join!! tggu mlm ni buka lappy senang nak join. skrg online kat phone je. payah2 hihihi

    BalasPadam
  2. abam kie pun nak join la..mana tahu dpt hadiah...

    BalasPadam
  3. @Abam Kie
    Jom abam kie..meriahkan jom..in sya Allah..

    BalasPadam
  4. @kak gojes
    Alhamdulillah mana tahu ada rezeki kita..

    BalasPadam
  5. Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

    Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

    Semoga Berjaya.

    BalasPadam
  6. salam singgah dari segmen yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  7. good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. Salam Perkenalan :)

    Atie singgah sini

    http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. Cik Mimie singgah dari GA yang sama.. gudluck :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    Semoga berjaya... ☺

    BalasPadam
  11. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    BalasPadam
  12. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  14. ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..