Header Ads

Iblis Dan Syaitan Menangis Lagi Gara-gara Sam Dan Syatilla

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

IBLIS DAN SYAITAN MENANGIS LAGI ||Bila anak adam menghalalkan hubungan itu dengan ikatan perkahwinan..ijab dan qabul..maka menangislah iblis dan syaitan..kenapa..kerana semakin berkuranglah insan yang boleh dihasut kepada kemungkaran..kepada melakukan maksiat..

Tahniah kepada dua selebriti ini..Sam dan Syatilla..amboi gaya PC cakap macam kenal sangat..kenal..tapi kenal sebagai pelakon..tongok mereka di televisyen..hihihi..moga Allah permudahkan setiap urusan mereka..bahagia hingga syurga Allah..amin..

image

image

KAD kahwin Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin
 Sumber Gambar : Berita harian

logoblog

21 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. bakal terbina sebuah masjid. Tahniah utk mereka.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. bakal terbina sebuah masjid. Tahniah utk mereka.

    BalasPadam
  3. alhamdulilah sesuai sangat mereka berdua... semoga dipermudahkan la nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. .amin..kan..akak pun rasa macam tu..

      Padam
  4. Alhamdulillah..
    Semoga masjid yg bakal mereka bini kekal bahagia dlm lindunganNya, Aamin (=

    BalasPadam
  5. moga mereka kekal bahagia selamanya...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..
    Tahniah buat mereka..

    Lama betul tak singgah sini hehe.. :)

    Blogwalking sini

    Black & Decker Cordless Drill CD9600

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...semoga lebih ramai yg mendirikan masjid dan menghalalkan hubungan lepas ni :)

    BalasPadam
  8. tahniah dan alahamdulillah..jodoh mereka kuat

    BalasPadam
  9. Pasangan yang sama cantik sama padan :)
    Cantik kad kahwin mereka.

    BalasPadam
  10. tahniah buat mereka.. moga kekal hingga jannah..aamiin

    BalasPadam
  11. Pasti jadi wedding of the year
    Juta-juta keluar ni.. yg lelaki kakak kenal (tengok tvlah) tapi yg perempuan tu kakak tak pernah nampak lagi walaupun dia artis. Cantik:)

    BalasPadam
  12. Bukan mudah seorang nak curi hati lelaki bergelar anak mak ni.. dalam apa pun perkara dia akan dahulukan ibu dia jadi syatilia mungkin gadis yang sangat memahami. Bertuah dapat lelaki anak mak ni.. kalau dia mampu dahulukan mak dia dalam segala hal, Insya Allah dia mampu jadi suami yang baik

    BalasPadam
  13. Macam terkejut juga cos tak nampak pun cam dorang bercinta.. tp best betul dapat sponsor 25 juta. awal2 tahun lagi dah wedding of ther year

    BalasPadam
  14. tak sabar nak tgk gahnya majlis mrk tu nanti dgn tajaan 25 juta ...

    BalasPadam
  15. Sama cantik sama padan Sam & Syatilla ni

    BalasPadam
  16. kreatif kad kahwin dyorang..huuhu

    BalasPadam

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..