Semakin Lemau

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖


SEMAKIN LEMAU || Siapa suka makan keropok..cepat angkat kening.Hihi.Eh terasa pula kerangupannya..lagi-lagi yang baru lepas goreng,wow syok makan sambil minum teh o kurang manis.Atau milo panas.Suka...suka juga bissmillah jangan lupa baca.

Kedap udara.Kalau persekitaran kita kedap udara tidak elok untuk kesihatan,dan lebih berbahaya kedap kepam udara sumbangan daripada kaki yang seharian memakai kasut,amboi boleh terkejut neuron yang sedang berhubung,,oleh itu berilah pengudaraan yang baik.

Keseluruhan setiap sedut menjadi penyumbang besar dalam aktiviti seharian kita.Apabila tubuh begitu dan terlalu letih ianya seolah turut menarik yang kain agar turut lesu tidak bermaya sama.Semenjak dua ini PC semakin lemau.Maaf sahabat semua buat masa ini PC sangat kurang meninggalkan jejak di blog kalian.Ada urusan yang perlu dilunaskan.In sya Allah bila semuanya sudah selesai,PC ziarah semuka ya.Terima kasih kepada yang sentiasa singgah dan meninggalkan komen.

#mencari redha Allah 
* terima kasih ukhuwah 


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

2 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Keropok ikan sedap! Siqah suka.. Hehe.

    Takpe kak PC. Selesaikan tugas kak PC dulu ye. Mana yang lebih penting perlu dibuat segera =)

    Have a nice day, kak PC =)

    BalasPadam
  2. salam ukhuwah selalu kak...keep on writing ya....happy weekend

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama