Pastikan Asasnya Teguh

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum wbt

PASTIKAN ASASNYA TEGUH

Asasnya
Setiap kita ada asasnya
Kita jaga Allah
Allah jaga kita


Pastikan Asasnya Teguh

Bila ada yang tidak kena
Cuba semak semula
Semua
Tapi bermula daripada asasnya

Sekian

Semua menjadi indah pada waktunya


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

8 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Ya, kena kuat bila libat pasal hati dan perasaan. Sebab 2 perkara ini saling tidak nampak di mata pandangan orang lain. Tapi Allah seorang sahaja yang tahu siapa kita.

    BalasPadam
  2. mak saya kata " jaga solat, semua akan terjaga"

    BalasPadam
  3. betul..kadang2 bila diserang macam2 penyakit macam sekarang ni, mesti rasa nak fikir jugak kepada asasnya...mungkin ada sesuatu yang missing dalam kehidupan harian..

    BalasPadam
  4. Ya betul, kena selalu back to basic. Back to Allah.

    BalasPadam
  5. Allah tak perlukan kita, tapi kita memerlukanNya. :')

    BalasPadam
  6. kena selalu pandang belakang kan ... utk betulkan yg dihadapan

    BalasPadam
  7. Asas yang kuat dan teguh pasti terpancar keindahan peribadinya.

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama