Header Ads

Awak Pergi Mana Reading List Tengah-tengah Pendemik Covid19 Ini

AWAK PERGI MANA READING LIST TENGAH-TENGAH PANDEMIK COVID19 INIبِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Assalammualaikum wbt. Sudah berkali-kali. berhari jugalah sebenarnya. Bila buka dashboard. Klik reading list tapi hampa rasa hati ini. Kosong. Awak pergi mana ha. Merajuk kenapa. Di mana salahnya. Apa yang sedang terjadi. Teknikalkah. Atau ada yang silap berpunca daripada PC. Justeru sekarang PC cuma bersandar pada blog list sahaja untuk singgah ke blog sahabat-sahabat blogger. Cuma rasa ada kekuranganlah. Biasanya gabungkan blog list dengan reading list.

Tengah Covid19 ni ke mana sahajalah perginya reading list. Boleh pulak PC fikir macam ni. PC sendiri yang alami macam ini ke atau sahabat blogger yang lain pun alami hal yang sama, reading list tak muncul. Rasa janggal la pulak bila macam ni. Bagi blogger, reading list sangat penting. Daripada reading list inilah boleh tahu apa yang terkini dikongsikan oleh sahabat-sahabat blogger diblog masing-masing. Kita boleh ikuti artikel terkini dan sebarang perkembangan blogger juga. Bukan tidak boleh berharap pada blog list, tetapi apa yang ada pada blog list sangat terhad juga.

Awak Pergi Mana Reading List Tengah-tengah Pendemik Covid19 Ini


Ini menjadi salah satu daripada banyaknya dugaan menjadi blogger ketika mengurus dan membangun blog. Allah swt beri ujian bukan cuma mahu menambah dan melatih kita menjadi lebih sabar, tetapi dalam masa yang sama untuk menambahkan lagi sedikit demi sedikit ilmu untuk kita. Tabahlah wahai hati. Maaf ya sahabat blogger PC tidak singgah ke blog kalian. Semoga ini segela selesai dan pulih seperti sediakala. Sedih sebenarnya. Sekian. 

Tinta Perdu Cinta ❤
Awak Pergi Mana Reading List Tengah-tengah Pendemik Covid19 Ini
logoblog

6 ulasan:

  1. sama la..reading list saya pun kosong...refresh banyak kali... rupanya bukan saya sorang je

    BalasPadam
  2. Tak pernah refer reading list hehe sepanjg blogging rs bole kira beberapa kali je k ret jenguk situ hehe.. K ret prefer link list kat blog utk baca citer2 blogger lain.. Heheh

    BalasPadam
  3. Saya dah tengok, memang kosong jangan suspen klik All blog tu semua ada dekat situ, yang ni [ost ni pun saya baca dari reading blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. https://www.bondezaidalifah.com/2021/08/masalah-reading-list-di-blog-hilang.html

      Padam
  4. itula.. sedih sbnarnya.. hari2 busyra akan buka reading list.. rasa pelik pulak bila kosong..

    BalasPadam
  5. MASALAH TEKNIKALTU XLAMA KUT NANTI ADA SEMULA

    BalasPadam

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..