Mengadap Gadjet Boleh Buat Telinga Kurang Pendengaran

MENGADAP GADJET BOLEH BUAT TELINGA KURANG PENDENGARAN | بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Assalammualaikum wbt. Eh betul ke ni. Fakta ke dusta. Boleh jadi fakta. Boleh jadi dusta. Ikut yang menggunakannya dan situasi juga. 

Khusyuk sangat. Tekun bukan main. Ngadap gadjet tak tahu bosan. Memang ada yang macam tu. Ada yang cari dan guna gadjet bila perlu sahaja. Namun bagi yang memang terpaksa bersama gadjet sentiasa atas sebab tertentu, itu tidak menjadi masalah juga. Contoh mudah, blogger. Memang perlukan gadjet kan.. kan.. kan. Ditambah zaman sekarang lebih banyak kerja-kerja diurus melalui dalam talian. Gadjet la menjadi perantaraannya.

Mengadap Gadjet Boleh Buat Telinga Kurang Pendengaran

Bila terlalu fokus, terkadang memang boleh jadi macam kurang pendengaran. Tidak hairankan bila diajak bercakap senyap, bila dipanggil tak bersahut. Nampak tak. Ralit dengan apa yang difokuskan hadapan mata. 
Dipanggil tak dengar terlampau khusyuk. Tak pakai headphones pun gitu apatah lagi pakai headphones.  Aduh. Parah. Ingatkan cuma boleh menganggu sistem sarat dan penglihatan je, rupanya pendengaran pun macam terheret sama. 

Jadi sebenarnya mengadap gadjet boleh buat telinga kurang pendengaran betul atau tidak. Berbalik pada diri sendiri. 
 
Sekian
Tinta Perdu Cinta ❤ 
Mengadap Gadjet Boleh Buat Telinga Kurang Pendengaran 


PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

2 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

Terbaru Lebih lama