MANGO FLOAT

MANGO FLOAT | Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih. Assalammualaikum semua. SESEKALI layan tekak pesan mango float. Sedap. Puas hati. Rezeki. 

Sebenarnya beli makanan. Nak bungkus je. Sementara tunggu makan siap, daripada mencopong, tekak kering sakan sembang laki bini, maka pesanlah dua mango float. Sampai mencungap minum. 


PC suka sebab dia tak manis sangat. Masih ada rasa masam. Sedap. Rasa yang seimbang, lemak, manis, masam dan berkrim daripada aiskrim vanilla. Banyak juga mango dipotong dadu juga. Alhamdulillah. 

MANGO FLOAT. Baru minum suku makanan yang dipesan dan dibungkus dah sampai. Aduh. Angkut la bawa balik. Jangan membazir. Rezeki tu. Sambung minum dalam kereta la pulaknya ya. Huhuhu.

Sesekali OK. Rasa OK. Kualiti dan kuantiti OK. Harga??!!. Zaman sekarang, harap maklum ya.

NOTA PC  : Terasa nak makan dan minum ABC la pulak
PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

3 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Sebab tu sekarang banyak kedai sediakan minuman dalam bekas pakai buang, kan. Senang jika tak habis, boleh terus angkut bawa balik, tak perlu pindahkan bekas.

    BalasPadam
  2. akak bukan penggemar minuman manis mcm di sturbuck ke di kebanyakkan kedai kopi tapi sesekali kalau nampak dan teringin memang nak cuba. Tak berapa suka yang manis terlalu, rasa tepu di tekak

    BalasPadam
  3. wow segelas besar mango float penuh perut tu

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama