Tidak Silap Tempat

TIDAK SILAP TEMPAT | بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Assalammualaikum wbt. Sering lakukan kesilapan itu manusia.PC pun. Mudah sangat. Tapi bukan bererti tidak diperbaiki kesilapan itu menjadi keabaikkan. Kan boleh. InshaAllah.

RELATED IMAGE
Tidak Silap Tempat | Perdu Cinta

Ketawa terus. Menangis terus. Mesti ada yang tertanya-tanyakan. Eh boleh dia sentiasa ketawa. Kenapa pula dia pula tidak kering air matanya. Cuba singkap hal sebenarnya.

Boleh jadi yang asyik tertawa hari ini telah puas dia menangis. Tidak mustahil yang hari ini terus-terusan mengalir air matanya lantaran dulu terlalu asyik tertawa riang. Roda terus berputar.Hidup kita juga begitu. Allah swt memberi. Cuma mungkin kita tidak perasan yang mana permohonan kita dikabulkan olehNYA.

Tidak silap tempat bila DIA MAHU. Tidak silap tempat bila kita letakkan betul-betul di tempat selayaknya. Aamiin.

Sekian
Tinta Perdu Cinta ❤
Tidak Silap TempatPeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

7 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

 1. betul tu . mama setuju. kena dgn masa dan tempat bila nak ketawa atau menangis tu

  BalasPadam
 2. semoga kita berada pada masa yang tepat dan tempat yang betul.

  BalasPadam
 3. Dia sebaik2 Maha Mengetahui. Doa yang baik2 untuk kita semua.

  BalasPadam
 4. Tidak pernah silap tempat dan masanya. Allah tahu apa yang terbaik untuk kita, datang tepat pada masanya dan apa yang kita perlukan.

  BalasPadam
Terbaru Lebih lama