TELUR KICAP BERBAWANG DAN BERCILI MENGGILA

TELUR KICAP BERBAWANG DAN BERCILI MENGGILA | Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih. Assalammualaikum wbt. MACAM BIASA, dah siap masak, siap makan dah licin semuanya baharu teringat rupanya belum tangkap gambar lagi. Biasa memang macam tu. Cuba nasib. Buka gallery. Eh ada la pulak.

TELUR KICAP BERBAWANG DAN BERCILI MENGGILA

Jangan beranilah nak tolak, perut lapar ke tak lapar ke, mahu menyesal tak sudah kalau PC bila konon eksen cakap dah kenyang la bagai. Lagi kalau nasi panas masih berasap. Kalau nak lagi padu perahkan buah limau kasturi. Fuh berdengung telinga makan. Masam sekali pedas. Tapi kalau jenis perut tak tahan jangan perahkan limau kasturi tau.

Memang menggila.

Tinta Perdu Cinta ❤
TELUR KICAP BERBAWANG DAN BERCILI MENGGILA




PeRdU cINta

Lifestyle Personal Blog - Menjaga rasa cinta.Pengalaman diolah menjadi artikel. JUA AZURA | ISTERI & BLOGGER | ASAL BATU PAHAT JDT | UNTUK REVIEW : EMAIL KE teratakcomelkita8384@gmail.com twitter rss instagram facebook

13 Ulasan

TERIMA KASIH selalu menyokong PERDU CINTA

  1. Lauk yang paling cepat tapi sedap.. Boleh bertambah nasi bila ada lauk ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, setuju sebab kami pun rasa macam tu.. lauk bodo-bodo tapi bila makan kerak pun licin dalam periuk.

      Padam
  2. wow sedap sgt tu berasap perut

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul kak..berasap juga nak ke bilik air je gara-gara cilinya pedas menggila.

      Padam
  3. menu fav ni..mkn nasi bertambah2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. bahaya juga. tapi memang buka selera.

      Padam
  4. makan dengan nasi panas2 memang naik ke kayangan rasanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. keje nak tambah nasi jelah kalau PC ni..

      Padam
  5. Aduh, kalau dapat makan dengan nasi panas-panas ni, mau dua pinggan habis ni...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau PC mungkin lebih dua pinggan..tu belum nanti ulang makan.

      Padam
  6. Banyak betul cili tu. Mesti kaw berapi rasa telur kicap tu.

    BalasPadam
  7. Lauk ni kalau lapar, tak fikir lauk lain dah kak. Saya suka goreng bawang, ikan bilis dan cili garing sikit :)

    BalasPadam
  8. WOW! Sedapnya. saya suka sangat makan lauk ni, walaupun simple tapi sedap, especially kalau makan dengan nasi panas-panas, tambah sambal belacan, fuhh! merecik!

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama